Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Probléma: felületi egyenetlenségek

2009.06.27. 09:45 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: problémamegoldások

A probléma alapja: Nem ellenőrizted a különböző szemszögekből az elkészült köröm formáját.

A megoldás: Miután megépítetted a körmöket és megreszelted a kívánt formára és hosszúságra, ellenőrizd szemből a szabadszél vastagságát, és formáját. Ebből a nézetből a szabadszél közepén kell lennie a legvastagabbnak, a két oldal felé egyenletes ívben vékonyodva. Lassan fordítsd lejjebb a vendég ujjait úgy, hogy ne a szabadszél vastagságát lásd, hanem ráláss kb. 45°os szögben a teljes körömfelületre a szabadszél végétől a körömágyig, nem látsz-e apró gödröcskéket, egyenetlenségeket, ahonnan hiányzik az anyag. Ellenőrizd mindkét oldalsó nézetből is a C vonal ívét. Ebből a szögből a köröm közepének kell a legmagasabbnak lennie, a körömágy illetve a körömvég felé egyenletesen vékonyodva.
 
Ha mindegyik nézetből egybefüggően görbülő, tökéletes C ívet látsz, az azt jelenti, hogy formailag tökéletes munkát végeztél.

 

Illusztráció: CND

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr211211457

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása