Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

A vendégkör épülésének folyamatos körforgása

2009.07.28. 10:58 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: üzletépítő stratégiák építs karriert

Sok szalon-tulajdonos esik abba a hibába, hogy a napi teendői annyira lefoglalják, hogy a marketing kampányokra nem jut ideje. A marketing nagyon fontos eszköze annak, hogyan lehetünk egy induló kisvállalkozásból ismert, nagy forgalmú cég. Sokan félnek hangzatos, látványos hirdetéseket bevetni, inkább megelégednek egy drága, de egyszerű hirdetéssel valamely helyi hirdetőlapban. Ha te is közéjük tartozol, olvass tovább, és dobd fel a szalonodat néhány célzott marketing-praktikával.

 

Új vendégek toborzása
 
 
 
Tekintsd ezt a legfontosabb üzleti kihívásodnak. Folyamatosan vadássz új vendégekre, miközben igyekszel megtartani meglévő ügyfeleidet.
 
Gondolkozz mindig egy új vendég fejével. Mit lát, amikor belép a szalonba? Milyen fogadtatásban részesül? Hogyan érezheti magát? Az első benyomás az, ami alapján a vendég újra igénybe veszi a szolgáltatásaink egyikét, vagy pedig elpártol egy konkurenciához.
 
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr101273195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása