Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

A legegyszerűbb marketing tipp, amit valaha kaptál

2009.08.08. 09:46 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: üzletépítő stratégiák

Tanulj a nagyoktól!

                
Legközelebb, amikor ellátogatsz kedvenc áruházadba, nézz körül: a dekorációk csillognak villognak, a padló fényes, a szőnyeg tiszta, az ablakok tükörsimák, a polcok rendezettek. Ez nem véletlen.
 
 
 
 
A rend, a csillogás figyelemfelkeltő. Egy hivatalos felmérés bebizonyította, hogy a vásárlók nagyobb kedvvel (többet) vásárolnak tiszta, rendezett, kellemes környezetben.
 
 
 
Ha ki akarsz tűnni a konkurenciád közül, légy a legjobb háziasszony. A padló csillogjon villogjon, a berendezés pedig legyen egyszerre funkcionális, érthető és kényelmes. Egy kedves, visszafogott recepciós pult, kényelmes váró, és mindig tiszta, diszkréten díszített szolgáltatási területek csodákat tehetnek vendégeink lelkével.
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr31296142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása