Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Mosolyvonal tréning

2009.08.11. 10:25 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: technika

Fókuszban:

             A MOSOLYVONAL

 

A gombóc

Készíts egy közepesen nedves állagú gombócot. Nézd meg a felületét: Ha a porszemeket teljesen átitatta a folyadékmennyiség, és apró gödröcskéket képeznek a gombóc felületén, mint egy narancsbőrös comb, akkor jó a gombóc.

 

 

Elhelyezés

Tedd le a gombócot a szabadszél területére, egy kicsit lejjebb, mint ahova a mosolyvonalat szeretnéd. Abban a pillanatban, amikor elkezded ellapogatni az anyagot, az feljebb fog tolódni.

Köröm: Bertus Györgyi 

A technika

Az ívelt mosolyvonalak eléréséhez milliméterenként tologasd fel a fehér gombóc két szélét a sarokpontokhoz, így könnyedén alakíthatod ki a mosolyvonal ívét. Ezután az ecseted hasával lapogasd el a fehér anyagot, hogy az egyenletesen terüljön el a szabadszél egészén. Ha kell, simításokkal tökéletesítsd a felületet.

 

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr561302247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása