Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Kezdők problémái: a vendég nem tért vissza

2009.08.13. 09:09 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: problémamegoldások

A jelenség: az új vendég nem kért időpontot a következő látogatásra

 
A probléma oka: Nem a megfelelő típusú vendég tért be hozzánk.
 
Sok oka lehet annak, ha az új vendég nem tér vissza hozzád, nem biztos, hogy a szolgáltatás minőségét kifogásolja. A kezdő körmösök a karrierjük elején általában elvesztenek egy pár vendéget, mire ki tudják alakítani a visszatérő vendégkört.
 
Megoldás lehet, ha már az első vendégeiddel megbeszéled a következő időpontot, például egy hét múlva – mondjuk egy ingyenes lakkozásra vagy átreszelésre. Ezen a látogatáson lehetőséged van szemügyre venni a körmöket, nem látsz-e rajtuk hibát, repedést, felületi egyenetlenségeket, vagy bármit ami idő előtti töréshez, leváláshoz vezethet és alkalmad nyílik kijavítani – megelőzve ezzel a vendég esetleges elégedetlenségét.
 
Ha az új vendégeid nem térnek vissza a következő töltésre és ez sorozatosan előfordul, iratkozz be megbízható cégek által szervezett tanfolyamokra, továbbképzésekre, tedd fel a kérdéseidet – biztos lehetsz benne, hogy a tapasztalt oktatók őszintén és legjobb tudásuk szerint fognak segíteni.
 
 
Szerezd be az anyagcsoportokhoz kínált oktatófilmeket videón vagy DVDn, vagy elektronikus könyv formájában – a különféle technikák gyakorlása közben rá fogsz találni a neked legjobban használhatóra. Vigyázz azonban, hogy a bemutatott lépések (száradási idő és mód, keverési arány) az adott anyagcsoport termékeire vonatkoznak: a technikát ellesheted más termék oktatójától is, de a felhasználás módját illetően kövesd az általad választott termékekre vonatkozó utasításokat.
 
Próbálj meg a lehető legtöbb kiállításon, szakmai rendezvényen részt venni, látogasd az ilyenkor tartott előadásokat és a nagykereskedések ingyenes anyagbemutatóit – jól figyeld meg a bemutatót tartó körmös munkáját, és nyugodtan kérdezz a használatukkal kapcsolatban. Rendszeresen olvasd a szakmai kiadványokat és megbízható internetes publikációkat, szakcikkeket – sok-sok hasznos információt találsz ezekben, amik segítenek a szakma fortélyait mielőbb elsajátítani.
 
 
Megjegyzés: sajnos nagyon sok téves, félrevezető információ is megjelenik, hazánkat elárasztják az olyan olcsó „tanfolyamok” amik képesítést (és sokszor használható tudást) nem adnak, és nem ritka a szakmai féltékenységből adott rossz tanács sem. Ezeknek a kiválogatása meglehetősen nehéz feladat egy kezdő körmös számára. Ahhoz, hogy ne kerülj tévutakra, alaposan tájékozódj, és "kerülj bele a körmös szakma vérkeringésébe".
 
 
 
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr811306537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása