Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Hogyan szervezd az Ünnepeket? - tippek, hogy túléld az Év Végét

2009.12.19. 10:20 | Köröm Enciklopédia | 2 komment

Címkék: üzletépítő stratégiák top tipek

Tippek szalontulajdonosoknak

 

  1. Kezdd az évet a Karácsonnyal

 

Ne ragaszkodj ahhoz a társadalmi berögződéshez, hogy januárban kezdődik az új év. Szakmánkban a január-február majdnem mindenkinél holtszezon. Ne fecséreld a reklámokat és az újdonságokat erre az időszakra. Sokkal nagyobb lesz az éves forgalmad, ha ugyanazzal a lendülettel, ugyanazt a pénzt Karácsony előtt fekteted be az üzletedbe. Most vezesd be az új szolgáltatásokat, akciókat, új termékeket, és most költs a marketingre. Sokkal több hasznod lesz ebből a csúsztatott programmal, mint ha jövő Karácsonykor kapkodva, leapadt kasszával, a legnagyobb hajtás közepette kapnál észbe.

 

  1. Válj eggyé az ünnepekkel

 

Hozd el a szalonodba az igazi Karácsonyi hangulatot. Tervezd meg részletesen az ünnepi kiegészítőket. A rádióból szóljon Karácsonyi műsor, a mécsesek ontsanak kellemes fahéj, vagy mézessüti-illatot, a sarokban álljon egy feldíszített Karácsonyfa. Kartondobozokból készíthetsz Karácsonyi ajándék-dekorációt. Tipp: A dekor csomagokat díszítheted céged logojával.

 

  1. Triplázd meg az eladásokat

 

Ne feledd, hogy Karácsonykor nagyobb az emberekben a vásárlási kedv. Készíts termék-csomagokat, vagy gyárts le előre megvásárolható, jövőre beváltható ajándék-utalványokat. Ne felejtsd el feltüntetni az összes lehetőséget, feltételt az akciós utalványokkal, termékekkel kapcsolatban.

 

Ezúton kívánok Kellemes, Békés Karácsonyt minden kolleganőmnek és olvasómnak

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr101608535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Körömmánia · http://www.korommania.hu 2009.12.20. 17:09:38

Tetszik ez a megközelítés! ;-)
(az tudatos, hogy az utolsó két bejegyzésedben a szöveg olyan nagy, hogy "egymásra lógnak" a sorok?)

Köröm Enciklopédia · http://www.harmonyhungary.hu 2009.12.20. 17:12:02

@Körömmánia: Köszönöm.

Nem tudatos, böngészője válogatja, hogy hogyan adja be a szövegeket. Nálam egy frissítés általában megoldja, vagy ha nem, akkor FF :)
süti beállítások módosítása