Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Tipp #1: Hogy hónap végén a Te pénztárcád is tele legyen - jobban, mint eddig bármikor

2010.07.03. 21:47 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: üzletépítő stratégiák építs karriert

Sokan vagyunk úgy, hogy az a nagy szerencse ért minket, hogy munkánk egyben a hobbink is. Mégis tekints a körömépítésre, és a körömminták elkészítésére úgy, hogy Neked az a munkád. Te szolgáltatsz (még ha a szolgáltatást magát élvezettel teszed is), vendéged pedig megfizeti azt. Ha ezt hozzáállásoddal, kommunikációddal, és az árlistádon való feltüntetéssel egy picit hivatalosabbá teszed, akkor vendégeid is így fogják kezelni, ezáltal sokkal több pénzt kereshetsz velük.

Ne adj túl sokszor ingyen szolgáltatást (például ingyen díszítés, vagy strassz, vagy színes körömvégek), még ha azok „egyszerűek” sem. Kedves, és megfogó gesztus vendéged születés- vagy névnapjára, évfordulókra, vagy menyasszonyi körömdíszítésének elkészítése: de CSAK a hűséges törzsvendégeidnek. Egy-egy bevezető akciódhoz, vagy ha lassabban megy a biznisz, beiktathatsz egy-egy ingyen díszítést,

de ne add mindenkinek!

Éreztesd vendégeiddel, hogy ez munka, ennek ára van, és fizettesd is meg velük.



Légy naprakész a divat világában, az aktuális trendekben.

A körmök, és a díszítések elkészítésénél vedd figyelembe vendéged stílusát, életvitelét, és egyedi ízlésvilágát. Meg fogod látni: a hónap végén pénztárcár sokkal jobban kidomborodik majd, mint ezelőtt bármikor is!

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr112127797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása