Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

A francia körmök aránya

2009.07.07. 17:57 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: technika trend top tipek

Részt vettem megannyi versenyen és kaptam fotókat körmökről, amikről a készítői a szakmai véleményemet kérték elmondani. A legtöbb ilyen esetben a körömkozmetikus technikai munkája, az anyagfelhordás és megmunkálás kifogástalan volt. A hiba, amit a legtöbbjük elkövetett, hogy rosszul választották meg a köröm hosszát. A szimmetria ezáltal megtört, ami könnyen kiküszöbölhető lett volna a szabadszél lerövidítésével.

Sokszor láttam már a versenyen résztvevő körmösöket nagyon extrém ívű, szépen kidolgozott mosolyvonalat építeni, megmutatni legjobb tudásukat. Ez az extrémen ívelt mosolyvonal nagyon jól állhat egy olyan modell kezén, akinek szokatlanul hosszú, karcsú körömágya van, de egy átlagos adottságokkal rendelkező, vagy kifejezetten tömzsi körmű alany esetében kevésbé mutat jól. Ugyanezt a hibát sokszor láttam elkövetni a szalonmunkák során, amikor is a szakember a fehér körömvég megépítésekor követte a vendég természetes mosolyvonalát, pedig egy kis „csalással” sokkal esztétikusabbá tehette volna a körmöket.
 
 
A fehér körömvég és a rózsaszín körömágy egyszerű szabálya, amivel csinosabb körmöket, természetesebb hatást érhetünk el:
 
A fehér szabadszél SOHA ne legyen hosszabb, mint a rózsaszín körömágy hosszúságának a fele.
 
A körömvég hosszúsága ennél természetesen egy kicsit lehet rövidebb, ha a vendég vagy a modell adottságai ezt megkívánják.
 
Amennyiben a körmöket hófehér szabadszéllel építjük meg, ez a szabály a következőképp módosul:
 
A hófehér körömvég egy hajszállal rövidebb legyen, mint a rózsaszín körömágy hosszúságának a fele.
 
 
Ezeknek az egyszerű szabályoknak a szem előtt tartásával megteremtheted azt a természetes egyensúlyt, amire minden körmös törekszik és az általad készített francia körmök tökéletes hatást fognak kelteni.
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr661232413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása