Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Csiszológép Tréning

2011.11.10. 20:39 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: video technika step by step problémamegoldások tanuljunk top tipek

 

 

http://www.beatbeka.hu/csiszologep-egypercesek/

 

A Csiszológép Egypercesek videó sorozat a csiszológépek alapjait segít elsajátítani. Hetente 2-3 új epizóddal jelentkezünk, amikből a csiszológépek helyes, és biztonságos használatát ismerheted meg olyan módon, ahogyan eddig egyetlen tanfolyamon, vagy nagykereskedésben sem tanították. Vicki Peters, a Drill Talk (Csiszológép Tréning) Könyv, és videók megalkotója, akit hazájában csak a “csiszológépek királynője”-ként emlegetnek, és a KUPA, a világ legelismertebb csiszológép, és csiszolófej készítő cég közös együttműködésével születtek meg ezek a rövid videók.

 

A csiszológépek működéséről, és helyes használatáról bővebben egész napos, intenzív oktatásunkon ismerkedhetsz meg, és gyakorolhatod be az egyes munkafolyamatok végzését.

 

http://www.beatbeka.hu/csiszologep-egypercesek/

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr933369285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása