Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Utazás a köröm belsejébe

2011.11.10. 20:36 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: video technika tanuljunk top tipek

http://www.beatbeka.hu/beat-a-beka-csomagok/utazas-a-korom-belsejebe-3d-video/

 Doug Schoon egy nemzetközileg elismert kutató, író, és szakmai oktató. Több, mint 30 éve dolgozik a szépségipar területén, nagyban hozzájárulva az iparág rohamos fejlődéséhez.

Schoon több szakmai könyv szerzője, audio- és video képzési programok megalkotója, és több tucat szakmai cikk írója, amik a legnevesebb köröm magazinok hasábjain jelentek meg, szerte a világ minden táján. Magával ragadó előadási stílusa, és a mindenki számára érthető magyarázatai tették őt népszerűvé a bemutatókon.

Most 3D élményben láthatod azokat a videokat, amiket több évtizedes munkájából állított össze. Hogy biztosan jól lásd a hihetetlen effekteket, a CD mellé küldünk egy 3D szemüveget is.

Olyan – akár 10.000szeres nagyítású – mikroszkópikus felvételeket láthatunk a köröm belsejéből, amivel minden egyes sejtet, molekulát, és kötést tisztán kivehető. Többé nem lesz gondod ezeknek a megértésével.

 

10 EPIZÓD

EGYETLEN CD-N,

MAGYAR SZINKRONNAL!

 

 

A TARTALOMBÓL:

1. Epizód:

Hogy néz ki, és hogyan működik a köröm porózus szerkezete? A titokzatos pórusok, és csatornák, amikről annyit előre elmondhatok, hogy nem lélegzésre, és nem étkezésre szolgálnak.

2. Epizód:

A kalcium karbonát molekulák – amik hiányoznak a természetes köröm szerkezetéből. Még mindig bedőlsz a kalcium tartalmú körömerősítő szereknek?

3. Epzód:

Töltsük meg a csatornákat a köröm belsejében, és nézzük meg, hogyan szakadnak szét a kötések ettől? Sokkoló képek a vizes manikűr hatásairól.

4. Epizód:

A barázdált köröm barázdái, ami mikroszkóp alatt már egyértelműen látszik, hogy ezek nem is barázdák. Magad is meg fogsz lepődni a látottakon.

5. Epizód:

Mik azok a fehér foltok a körömlemezen? Hogy pontosan tudj diagnosztizálni amikor vendéged ezt megkérdezni (túl a “kalciumhiány” és a “betegséget jelez” tévedéseken): bemutatunk 5 fajtáját, és azt is elmagyarázom, mi okozza az egyes fajtákat.

6. Epizód:

Miért hajlamosak a körmök keresztbe beszakadni? A köröm statikus szerkezete, ahol egy hajszál vastagságának az 1/20 -adával megegyező nagyságú területen nézheted az eseményeket.

7. Epizód:

Hogy lehet az, hogy a körömlemez egyszerre rugalmas, és kemény is? Nem az a kérdés, hogy hogyan… hanem, hogy mi(k)től???

8. Epizód:

Sokkoló képek: egy túlreszelt körömlemez. Ha ezt megnézed, BIZTOS vagyok benne, hogy úgy fogsz óvakodni ettől, hogy soha nem fogod elkövetni többé. Plusz tippek ahhoz, hogyan kerüld el.

9. Epizód:

Mi az az “égett félkör” jelenség? A csiszológépek biztonságos használata, a por lecsökkentése, egészségünk védelme a szalonban.

10. Epizód:

18.000szeres nagyításban egy körömfelszín, amiről letépték, lefeszegették a műkörmöket.  Ezt muszáj megnéznie minden körmösnek.

 

 

A Postai csomagban a 3D szemüveg és a cd mellé, most egy a saját fotóddal és Doug Schoon aláírásával ellátott A4 – es méretű oklevelet kapsz, amely nemcsak, hogy a Szakmai Értékét növeli a munkádnak, hanem ékessége is a körmös helységednek!

 

http://www.beatbeka.hu/beat-a-beka-csomagok/utazas-a-korom-belsejebe-3d-video/

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr403369274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása