Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Alaplakk - fedőlakk egyben?

2009.06.02. 10:18 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: manikűr tanuljunk

Alaplakk: a színes körömlakk alá használjuk, egy rétegben, a természetes köröm és a körömlakk közti tapadást biztosítandó. Tulajdonságai: általában színtelen, hamar szárad, száradás után matt, ragacsos felületű. 

Fedőlakk: a színes körömlakk, illetve az azon elhelyezett bármilyen minta után, egy rétegben felkenve alkalmazzuk, lezárva a körmök díszítését, hosszú csillogást és védelmet biztosítva annak. Tulajdonságai: általában színtelen, lassabban száradó (léteznek gyorsszárító fedőlakkok is), száradás után tükörfényes és sima felületű.

Mivel a két ellentétes funkciót a fent említett két ellentétes tulajdonsággal egyszerre ellátni nem lehetséges, ezért véleményem szerint a 2 az 1-ben (alaplakk és fedőlakk egyszerre) nem professzionális.

 

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr911158442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása