Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Hogyan javíts az idődön? – munkagyorsító praktikák

2009.07.22. 18:49 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: technika top tipek

Főleg a kezdő műkörömépítők egyik elsődleges célja, hogy gyorsabban dolgozzon. Összeállításunkban olyan apró trükköket találsz, amik segítségével egy picit javíthatsz az idődön.

 
Figyelem: Sose hagyj ki, vagy nagyolj el munkafolyamatokat! Az így nyert idő megbosszulja magát silány minőség, és a kihagyott lépések okozta problémák formájában.
 
1. Egy munkafolyamat az összes körmön:
Amikor a kezedbe fogsz egy eszközt (pl. bőrfeltoló) végezd el a vele végzendő munkafolyamatot az összes körmön (például a szabadszél rövidítését ugyanazzal a reszelővel az összes körmön végezd el, miután áttérsz a következő munkafolyamatra) így értékes perceket spórolhatsz, mert nem teszed le, veszed fel az eszközöket feleslegesen. Megspórolt idő: 2-5 perc
 
2. Alakíts ki egy szisztémát:
Ez is vonatkozik az összes munkafolyamatra. Például ha a formázási szakaszt mindig a köröm oldalsó íveinek bereszelésével kezded, ezután megformázod, majd elsimítod a szabadszélt, harmadik lépésként összereszeled a körömágy bőréhez közeli területet és a 3-mas zónát. Ha mindig uyganígy végzed a formázást, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem hagytál ki lépéseket, de nem is végezted el ugyanazt a munkafolyamatot többször. Megspórolt idő: 4-15 perc
Kép: Nikolett Balogh
 
3. Gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj:
A folyamatos gyakorlás, a rutin, a problémák gyors felismerése és megoldásának ismerete tesz majd magabiztos, profi, gyors körömépítővé. A cél, hogy a többszöri ismétlések során ugyanazt a feladatot ugyanolyan (vagy jobb) minőségben tudd elvégezni.
Megspórolt idő: 1-3 óra
 
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr941261505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása