Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Elvégeztem a körmös iskolát.... hogyan tovább?

2009.06.27. 18:18 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: építs karriert

 

Most, hogy megszerezted a bizonyítványodat kezdődik igazán a munka nagy része. Minden lehetséges szabad percedet töltsd gyakorlással. Még ha szerencséd volt, és nagyon jó oktatási programban volt részed, akkor sem volt elég időd gyakorolni, hiszen abból sosem elég.
 
Olvass el minden szakmai lapot, látogass el az összes rendezvényre, nézz meg minden technikai bemutatót, DVD-t, csatlakozz szakmai fórumokhoz, és végezz el hasznos továbbképzéseket. Igen, ez mind időbe, és sokszor pénzbe kerül, de legyen ez a te befektetésed ahhoz, hogy magasan képzett, kifogástalanul dolgozó, jól fizetett körmös váljon belőled.
 
Legfőképp pedig: ne add fel. Egy szép, biztos vendégkör nem épül ki néhány hónap alatt. Szentelj mindig elegendő időt a munkádnak, végezd azt mindig a legjobb tudásod szerint, és folyamatosan képezd magad tovább. Azzal, hogy elvégezted az iskolát, még csak karriered első lépését tetted meg, csak rajtad múlik, hogyan építgeted tovább.
 
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (5/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr141212228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása