Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Találd meg az ideális munkahelyet

2009.06.29. 22:36 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: építs karriert

Az ideális szalon megítélése meglehetősen szubjektív dolog. Minden ember ízlése és értékrendje más és más, ezért láthatjuk ugyanazt a helységet mindannyian másképp. Mégis akad néhány szempont, ami alapján olyan üzletet választhatunk ki, ahol nagyobb eséllyel indíthatjuk be szakmai karrierünket, legyen szó egy kezdő műkörmös indulásáról, vagy a saját szalonunk beüzemeléséről.


 
1. Bejárat: - Az üzlet bejárata utcára nyíljon. A figyelem felkeltése miatt nem célszerű kapualjból, vagy lépcsőházból, irodaházból nyíló üzletet kiválasztani. Egy utcára nyíló boltot hamarabb megtalálnak, illetve botlanak bele véletlenül, és nagyobb, hatékonyabb reklámozási lehetőségek nyílnak meg előttünk.
- A feng shui tanai szerint kerüljük a szűk bejáratokat, vagy a bejárathoz vezető (lefele vagy felfele haladó) lépcsősor kialakítását.
- Az emberek hangulatát szintén nem befolyásolja pozitívan a sötét, ablaktalan, rosszul megvilágított, túl alacsony vagy túl magas mennyezettel rendelkező helységek.
 
2. Környezet: Figyeljünk arra is, hogy a szalon jól megközelíthető legyen (autóval és gyalogosan is), jó parkolási lehetőségeket kínálhassunk a közelében, és a környék legyen biztonságos. A legjobb választás forgalmas helyeken nyitni az üzletet, ahol a közelben más célállomások is adottak, ahova az emberek betérnek (például üzletek, éttermek). Így nagyobb az esély a véletlenül betérő vendégekre.
 

Illusztráció: sxc

 

 

 

 

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr331216551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása