Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Vissza az alapokhoz

2009.06.29. 19:48 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: üzletépítő stratégiák top tipek

A jól informált vendéggel könnyebb kommunikálni a körmei állapotáról, így a közös cél sokkal egyértelműbb lesz és hamarabb kivitelezhető. Az, hogy a vendégeinket megtanítsuk a körmeik helyes kezelésére, megfelelő tisztán tartására, az otthoni ápolásra legalább olyan fontos, mint a saját továbbképzésünk.” - Doug Schoon, fejlesztési és kutatási vezető a Creative Nail Design-nál.


 A folyamatos szakmai továbbképzések mellett látogass körmös kiállításokat, szakmai bemutatókat és mindig légy nyitott az új trendekre. Próbáld ki az újdonságokat, teszteld a különböző cégek különböző termékeit.” - Greg Salo, CEO, Young Nails.


 

Lysa Comfort, az egyik magas szintű nemzetközi műkörömépítő képzés szakoktatóinak vezetője szerintA siker titka az, hogy minden alkalommal és minden vendégnek  a képességeink szerinti legtökéletesebb munkát kell nyújtani. Ha mindig gyönyörű körmöket készítünk, munkahelyünk tiszta és jól felszerelt, a vendégek visszajönnek.”


A siker alapja az, hogy emlékezzünk az alapokra” - George Schaeffer, az OPI elnök-vezérigazgatója - „Dolgozz úgy, hogy büszke lehess a munkádra, elsődleges célod mindenképpen a vendég egészségének megőrzése legyen. Dolgozz tiszta helyen, és tarts magad körül rendet – a vendégek mindent észrevesznek.”

 

 

 

 

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr411216193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása