Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Nyílt levél

2009.07.03. 20:12 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: trend

Nyílt levél a CND alapítójától

 
Micsoda izgalmas és örökké változó világ az, amiben mi dolgozunk! A körmös szakma folyamatos fejlődése és gyarapodása annak köszönhető, hogy a munkánkkal jelentős változást hozunk az emberek életébe. Általunk jobban érzik magukat a bőrükben, szebbek, csillogóbbak és szó szerint színesebbek lesznek.

 
Most eljött az idő, hogy észrevegyük azt az erős hatást, amit a körmös szakemberek a mai társadalomra gyakorolnak. A szolgáltatások egyedülálló módon arra a két ember közti bensőségességre épülnek, ami hétről hétre, szemtől szembe, kéz a kézben alakul ki köztük. A körmös szakember lassanként a vendégének megbízható barátjává, bizalmasává és legjobb tanácsadójává válik.
 
Ha ez nem elég, gondoljunk csak arra a tehetségre, amivel felülmúlhatatlanul, természetes módon készítik a körömhosszabbításokat. Olyan körmöket, amik porból és folyadékból, vagy zselékből készülnek, míg végezetül szebbek lesznek, mint maga a természetes köröm. Vagy gondoljunk azokra az érzésekre, amiket egy érintéssel, egy kis odafigyeléssel keltenek, melyek a szolgáltatás során egy tökéletes pedikűrben teljesednek ki. Amikor a vendégek távoznak a kezelés után, kiegyenesednek, megújultnak és összeszedettnek érzik magukat. Ez csodálatos érzés.
 
A tudomány is a szakma szolgálatába állt új anyagok, technológiák kidolgozásával, melyek segítségével megelőzhetőek a javítások, és mindennapi, biztonságos viseletet garantálnak, nem utolsó sorban látványos eredményeket hoznak. A sikeres szolgáltatások elvégzéséhez talán sose volt ennyire fontos az oktatás szerepe, mint napjainkban. A tudományos alapok megteremtése és a kipróbált, bizonyított technikák lehetőséget teremtenek az újításokra, felhatalmazva a körmös szakembereket, hogy magas szintű szolgáltatásaikat megalapozott tudással és meggyőződéssel végezhessék, így garantálva a hosszú távú eredményeket.
 
Alig 20 évvel ezelőtt az olyan országokban, mint Oroszország, Ukrajna, Kazahsztán vagy Kína, igen kevés lehetőség nyílt a nők által vezetett vállalkozások növekedésére és a szabadságra. Manapság már száz és ezer körmös szakember dolgozik ezekben az országokban, akik közül sokan szalontulajdonosok, győztes versenyzők, és több száz dollárt kérnek egy-egy csúcsminőségű szolgáltatásukért. Ők a szakma büszkeségei, akik megteremtették maguknak az önállóságot, és új célokkal tekintenek a jövőbe is.
 
Egy másik lényeges változás, hogy képesek vagyunk a körmökkel hatni a divat rohanó világára is. A mai tervezők úgy tekintenek a körmökre, mint divatos kiegészítőkre, amik csiszolhatják a megjelenés összképét, és felteszik a pontot a divat diktálta „i”-re. A CND egyedüli úttörője volt ennek a törekvésnek, minek eredményeként képviseli a szakmát a divat világában New York-tól Londonon, Párizson és Milánón át Sydney-ig.
 
A tervezők minden divatbemutatón igénylik a Creative körmök jelenlétét, és ilyenformán olvashatunk róluk a legdivatosabb stílus- és szépség magazinokban. A dizájnerek értékelik azokat az órákat és heteket, amik alatt a kézi munkával készült miniatűr alkotások és díszítések születnek, hogy végül modelljeik kezét ékesíthessék. A CND Red Csapata egy olyan különleges tehetségekből álló csoport, akik ezeket a munkákat végzik. Ők azok a körmös szakemberek, akik olyan tekintélyes összegeket keresnek munkájukkal, mint a világ legbefolyásosabb sminkesei és fodrászai.
 
 
 
Jan Nordstrom Arnold
 
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr641225150

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Körömépítés A-tól Z-ig: Nyílt levél « Soproni Hírek 2009.07.03. 20:39:16

[...]A-tól Z-ig: Nyílt levél tovább: Körömépítés A-tól Z-ig: Nyílt[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása