Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Néhány jótanács a kezdetek kezdetén

2009.07.06. 20:57 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: építs karriert

1.) Szeresd a munkádat. Ha nem szívvel-lélekkel készítesz minden egyes körmöt, akkor nem neked való ez a szakma. „Válaszd ki kedvenc hobbidat, tanuld ki mesterfokon űzni, és egy percet nem kell dolgoznod az életben” George Burns.

 
 
2.) Légy rugalmas. A beírófüzeted nincs kőbe vésve. Munkánk sokszínűsége, és egyedisége adja azt a csodálatos sodrást, ami a karrieredet alkotja nap mint nap, hónapról hónapra, évről évre.
 
3.) Minél több időt töltesz a szakmában, annál több pénzt tudsz keresni vele. Mikor már elértél egy bizonyos szakmai szintet, és megfelelő számú vendégkört, megnyithatod saját vállalkozásodat, esetleg egy saját szépségszalont. Te oszthatod be az idődet, a vendégeidet, és a pénzedet.

 
Melissa Pechey, MA
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr701230651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása