Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Mentális tippek, hogy mindig a toppon lehess

2009.07.09. 09:37 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: üzletépítő stratégiák top tipek

1.    Hagyd néha, hogy a dolgok maguktól alakuljanak.

Ha hibáztál, ne emészd magad rajta görcsösen. Elvégre mindannyian követhetünk el hibákat. Gondold át őket nyugodtan, és azt, hogy hogyan kerülhetted volna el a kudarcot. Tanulj a múltban bekövetkezett ballépésekből, aztán hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak tovább. Tartsd a szemed előtt a jövőbeli céljaidat és azt, miképp javíthatsz az elrontott állapotokon. Maradj bizakodó és optimista és próbáld meg az egyes szituációkból a hasznos dolgokat leszűrni. Vedd körül magad vidám, pozitív életszemléletű emberekkel. Mindig próbálj meg mosolyogni és segítőkész lenni.
 
 
2.    Légy következetes.
Próbáld meg mindig a legjobb tudásod szerint elvégezni a munkádat. Koncentrálj az adott pillanatra és ne arra, mi történt tegnap, vagy mi fog történni holnap. 
Minden egyes vendéget, akit kiszolgálsz, részesítsd 100%-os figyelemben, ne csak az elsőt, aki aznap besétál az ajtón.

 

 
                                    3.    Alakíts ki rituálékat.
A sikeres emberek olyan sajátos életritmust teremtenek maguknak, ahol a munkájuk elvégzése mellett személyes rituálék keretében kikapcsolódnak és feltöltődnek. Találd meg a te személyedhez megfelelő kikapcsolódást, ami téged ellazít, feltölt energiával. Minden nap szakíts egy kis időt magadra, mialatt csendben olvashatsz, meditálhatsz, vagy reggelente igyál egy finom teát nyugodtan, mielőtt munkába indulsz. Gondolj pozitív dolgokra, ne felejtsd el, mennyire szereted a munkádat, és koncentrálj a közeli céljaidra.
 
Ha minden nap végén elmondhatod magadról, hogy az összes vendéget a lehető legjobb tudásod szerinti kiszolgálásban részesítetted, akkor büszke lehetsz a munkádra és ez további sikerek elérésére ösztönöz.
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr981235796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása