Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Probléma: a szabadszél egyben leválik

2009.07.10. 18:56 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: problémamegoldások

jelenség: Sablonra épített körmök szabadszéle egészben leválik

 
A probléma alapja: nem megfelelő sablon felhelyezés.
 
Az épített technikával készült körmök tartósságában elengedhetetlen a sablon megfelelő felhelyezése. Ahhoz, hogy résmentesen illeszkedve, a köröm tökéletes meghosszabbításaként tudjuk felhelyezni a sablont, mindenekelőtt sok-sok gyakorlat szükséges. Kell még hozzá egy jó formájú és minőségi sablon (sok fajta létezik, általában a professzionális termékek mellett forgalmazott sablonok mindegyike megfelelő, a legkülönbözőbb formákban kaphatóak). 
 
 
Extra tippek a sablon felhelyezéséhez:
 
- A sablont a két kezünkkel sodorjuk enyhén ívesre, és ezután helyezzük a körömvég alá. Minél tovább illesztgetjük a sablont a megfelelő pozícióba, annál rosszabb lesz a végeredmény.
 
 
- Tudvalevő, hogy minden embernek más-más a körömformája, ezért nem mindig illeszthető tökéletesen a körmök alá az előre gyártott sablon. Ilyenkor kell egy kicsit improvizálnunk: egy manikűr ollóval vágjunk ki az illesztési félkörből annyit, hogy tökéletesen illeszkedhessen a köröm széleihez is.
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr901239190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása