Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

A margaréta tipp

2009.07.11. 13:59 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: manikűr top tipek

Fesd margarétákra az összes lakkodat. Így nemcsak megakadályozod, hogy minden egyes alkalommal nyitogassák, próbálgassák a vendégeid, de átláthatóbb a választék.

Tipp: készíts tónusok szerinti kínálatot: külön a barnák és feketék, külön a pirosak és bordók, külön a rózsaszínek, ciklámenek, és a vidám színek (sárga, kék, stb).


A színeket pontosan úgy fesd a margarétákra, mint ahogy a vendégnek készíted: 2 réteg színes lakk, majd fedőlakk. Így biztos lehetsz benne, hogy vendéged nem lesz csalódott az eltérő eredmények láttán.
 
Tipp: minden harmadik hónapban egyszer húzd át a margarétákat átlátszó fedőlakkal, hogy védd a sérülésektől és mindig friss, csillogó hatásuk legyen.

 
Különböző variációkat is lakkozhatsz francia témában. Legyen közte egyszerű francia, legyen bézs alappal, rózsaszín alappal, extrém színekkel, gazdagon díszítve – minél több a választék, annál nagyobb az esély arra, hogy a vendéged megtalálja ami neki tetszik, és extra szolgáltatást fog kérni.
 
Tipp: csak olyan mintákat készíts, amit a gyakorlatban is meg tudsz valósítani.
 
 

Illusztráció: Http://kezeslabapolas.lapunk.hu 

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr111240330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása