Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Színre fel! - álmodd meg saját színvilágodat

2009.07.24. 17:29 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: technika trend

Szebbnél szebb, telt, csillogó, fémes, vagy matt színekkel csábítanak a nagykereskedések polcai. A színek keverésének variációja azonban végtelen, akár minden vendéged számára készíthetsz valami újat. Kicsit krémesebb? Lágyabb? Szaténosabb? Semmi probléma:

 
Legyenek az alapszíneid erősek, teltek, és matt hatásúak.
 
Egymással keverve őket különböző árnyalatokat kaphatsz. Például a fehérhez egy kis pirosat adva finom rózsaszínt, vagy kékből és pirosból vad lilát.
 
Csillámot adva hozzájuk különböző effekteket vihetsz bele a színárnyalatba.
 
Ha fehéret adsz hozzá, akkor kivilágosítod, de tömény, matt színű árnyalatot kapsz. Ha enyhébbet, kicsit áttetszőbbet szeretnél, átlátszó anyaggal és egy csepp csillámmal keverd.
 
Dobd fel a készletedet, és variáld a színeket te magad. Egy kis fantáziával, és gondos összeválogatással kis befektetéssel is a te szalonod lehet a legszínesebb szolgáltatások tárháza. Ne hagyj elmenni egyetlen vendégedet se úgy, hogy nem találtatok rá a számára tökéletes árnyalatra!
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr941266329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása