Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Megújuló körmösök

2009.07.26. 20:38 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: trend üzletépítő stratégiák építs karriert

Hosszú időn keresztül ugyanazt kínálni (legyen az a szalonberendezésünk látványa, dekorációk, vagy akár maguk a körmök és díszítések, amik a tarsolyunkban van) unalmas lehet a vendég és a körmös számára is.

 
Ha megfigyeled, az üzleti életben azok az emberek vannak sokáig a pályán, akik folyamatosan megújulnak. Szezonálisan rendezd át a környezetedet, vegyél részt továbbképzéseken, ajánlj új színeket, hogy te is megunhatatlan, egyedien ötletes szolgáltatásokat nyújthass vendégeidnek.
 
Balogh Nikolett, díszítő verseny 1. helyezett 
 
Kínálj aktuális akciókat minden évszakban vendégeidnek:
 Tavasszal koncentrálj a frissítő, bőrmegújító pedikűrökre
Nyáron a szebbnél szebb díszítésekre
Ősszel ajánlj selymes luxus manikűrt
Télen pedig újra a fázós lábaké a főszerep, és a spa pedikűrök csábító pakolásai, maszkjai kibontakozhatnak.
 
Tervezd meg a szalonodat:
Télen rendezd be funkcionálisan: ne feledkezz meg egy nagy lábtörlőről az ajtó előtt, fogasokra, ahol a vendégeid le tudják venni a nagy kabátokat. A berendezéssel teremts otthonos, meleg hangulatot. Egy családias karácsonyi dekoráció majdnem egész az egész évszakban használható.
 
Nyáron minden szabadabb. Dobd fel a szalonod hangulatát is. Akár ki is festethetsz: itt az idő a színek használatának! Ne feledkezz meg a kellemes hőmérséklet és friss levegő biztosításáról. Vendégcsalogató tipp: Kínáld meg vendégeidet lehűtött, friss limonádéval. A nagy melegben értékelni fogják a gesztust, neked pedig alig kerül pár forintba.
 
Üzletvezetőknek:
Az évszakok kínálta programok kiváló lehetőség a csapatépítésre!
 
Nyáron: ajándékozd meg őket egy jógabérlettel, vagy tervezz adott időpontokra szabadtéri közös pikniket, vagy akár valami aktív pihenéssel járó programot.
Ősszel közösen látogassatok el egy szakkiállításra, ahol motiválódhattok, és feltöltődhettek. A szalonban aztán lehet gyakorolni az újonnan látott bemutatók technikáit, díszítéseit.
Télen fizesd be alkalmazottaidat egy továbbképzésre. Fejleszd technikai tudásukat a közös érdeketekben.
Rudnay Krisztina, Beauty Forum előadás, Budapest 
 
Újítsd meg mindig magadat és szolgáltatásaidat a legújabb divat, és az évszakok adta irányelvek szerint.
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr121269826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása