Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Kezdők problémái: Az idő

2009.08.03. 22:51 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: problémamegoldások

A proléma: Egy új körömszett elkészítése 3-4 órát vesz igénybe. A vendég sokszor türelmetlen, és – habár mindent a legjobb tudásod szerint igyekszel végezni – még ennyi munka után sem vagy tökéletesen elégedett az eredménnyel.

 
 
 
 
 Ne felejtsd el, hogy mindenki így kezdte. Az élet egyéb területein is, ha számodra új dolog tanulásába fogsz, rengeteg gyakorlás során tökéletesedik ki benne a munkád. Ne hagyd magad siettetni, ne próbálj meg kihagyni egy-egy munkafolyamatot, és ne azon törd a fejed, milyen eszközök segítségével gyorsíthatsz a tempón. Amíg nem vagy elégedett a munkád eredményével, ne add ki a kezedből. Hidd el, némi gyakorlat megszerzése után, amikor a körömépítés már rutinná válik, a vele töltött idő észrevétlenül le fog csökkenni.
 
Tipp: Mérd le az egyes munkafázisokkal töltött időt. Pontosan analizáld a lépéseket, amiket végzel ezalatt. Rá fogsz döbbenni, hogy sok apró mozzanatot többször is elvégzel. Ezeket a megfelelő sorrendbe állítva elkerülheted a lépések felesleges ismétlését.
 
Egy-egy munkafolyamatot végezz el az összes körmön, mielőtt áttérnél a következőre.
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr601287047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása