Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Nagy változás előtt állva

2009.08.09. 10:12 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: üzletépítő stratégiák építs karriert

Vállalkozó legyek, vagy maradjak alkalmazott?

Nyissak egy saját szalont?
 
Bele merjek kezdeni egy saját vállalkozásba?
 
Miden nagy döntést hosszú tépelődés, mérlegelés előz meg. Rövid útmutatónk abban próbál segíteni, hogy a lehető leghamarabb, a legjobb döntést hozhasd, bármilyen kihívás előtt is állsz.
 
Kép: imagezoo 
 
 
 
 
1. Hogyan változik meg az életem, ha az új vállalkozásom eredményesnek bizonyul? Készülj fel olyan pozitív változásokra, amik a sikeres vállalkozás esetén várnak rád. Mérlegeld, mennyi munkát és időt kell befektetned, hogy az új feladatokat el tudd látni.
 
2. Hogyan változik meg az életem, ha az új vállalkozásom nem bizonyul eredményesnek? Mérd fel, milyen veszteségek érhetnek, ha a legrosszabb következik be. Milyen területen és mennyi károd  származhat,  ha  nem  jönnek  be  a  számításaid? Készülj fel egy B tervvel, aminek segítségével a lehető leggyorsabban kiszállhatsz a veszteséges üzletből és visszatérhetsz az eddig jól működő kerékvágásba.
 
3.Képes vagyok azonosulni  az  új  feladat  minden  részletével?  A sikeres embereknek a munkájuk egyben a hobbijuk is. Ha olyan vállalkozásba kezdesz, ami érdekel, nagyobb az esélyed arra, hogy sikereket érj el benne. A feladatok kidolgozására és megoldásaira fordítandó időt is szívesebben töltöd el, ezáltal a munka is gyorsabban, eredményesebben halad.
 
4. Ha egy hozzátartozóm, barátnőm, gyermekem kérne tanácsot hasonló helyzetben, mit válaszolnék? Próbáld kívülállóként, független személyként megvizsgálni az ötletet.
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr21297776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása