Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Körömépítés A-tól Z-ig

2009.09.01. 17:44 | Köröm Enciklopédia | 2 komment

Címkék: technika trend események manikűr step by step problémamegoldások tévhitek és igazságok nekünk tetszik tanuljunk üzletépítő stratégiák top tipek építs karriert

MEGNYÍLT A Köröm Bolt!

akorom.bolthely.hu

 

 

 

 

A legnagyobb díszítőelem választék!

 

 

 

 

 

 

 

Divatos díszek, vibráló csillámok, a legújabb beépíthető elemek, fém logok (Playboy, Gucci, Dior, YS...), akrilfestékek, színes zselék széles skálán, körömépítéshez hasznlatos kellékek

 

Rendelésedet még AZNAP megkaphatod! Részletek: akorom.bolthely.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr671315998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gandy 2009.09.03. 17:53:21

Sziasztok! Egy kérdésem lenne, mégpedig az,hogy szabad-e a porcelánnal épített körömre a fényzselé alá színes zselével mintázni?. Előre is köszi a választ.

Köröm Enciklopédia · http://www.harmonyhungary.hu 2009.09.06. 11:52:23

Szia!

Igen, a kész, formára reszelt, portalanított porcelán körmökön (amennyiben NEM políroztad ki) tökéletesen megtapad a színes zselé és a fényzselé. A körömdíszek is szépen rögzíthetőek így.
süti beállítások módosítása