Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

A körömágyhosszabbítás alapjai

2009.09.20. 19:51 | Köröm Enciklopédia | 3 komment

Címkék: technika top tipek

A képért köszönet: www.cnd.com

Döntsd el, hogy sablonnal meghosszabbítod, vagy a saját köröm hosszúságát megtartva bevonod a körmöket a modellező anyaggal. Tipek felragasztását csak abban az esetben javasoljuk, ha az új körmöket jóval hosszabbra szeretnéd, mint a vendég saját körme (például rágott körmű vendégeknél).
 
A karcsú, hosszú köröm illúzióját úgy teremthetjük meg, hogy a mosolyvonalat a megfelelő helyen alakítjuk ki. Éveken keresztül az volt a trend, hogy a mosolyvonal íve a saját köröm által képzett helyen és formában került kialakításra. Tartsd szem előtt azt, hogy a vendég a lehető legtermészetesebb hatású körmök végeredményét szeretné látni. A fehér-rózsaszín kombináció ideje lejárt, a mai kor vendégei a legtermészetesebb hatást szeretnék viszontlátni a kezükön, amit a személyre szabott körömágyhosszabbító színekkel az ahhoz tervezett fehér árnyalatú körömvéggel tudjuk elérni.
 
Ahhoz, hogy tökéletes körmök illúzióját keltsük, a mosolyvonalat pont az ujjbegy végéhez helyezzük, a köröm szélei felé pedig ívesen húzzuk fel. Ezzel a módszerrel meghosszabbítható és karcsúbbá tehető a természetes körömágy. A körömágyhosszabbító árnyalat teljesen el fogja fedni a természetes köröm mosolyvonalát.
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr171395298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

accipiter · http://www.pallas70.hu/tanfolyam/szemelyugyi-gazdalkodo-es-fejleszto-kepzes.php 2009.09.21. 11:19:15

Sosem gondoltam, hogy a műkörmök mögött ilyen sok munka áll.
Nem semmi!!!

nitus19 2009.10.09. 22:46:35

Nagyon szép a köröm a képen! De mi van akkor ha olyan picik a körmök, hogy ha csak az ujjbegy végéhez teszem a körömágy hosszabbítót, akkor nem elég karcsú és hosszú a köröm? Valamint a szabad szél formája, vagyis a körömágy vége nem egyenesen végződik, hanem félkörösen. Sajnos sokat szenvedek vele.:(

Köröm Enciklopédia · http://www.harmonyhungary.hu 2009.10.10. 08:52:16

Szia! Akkorára készíted a körmöt, amekkorára lehet - a lényeg az arányok meghatározása. Ha a köröm pici, kisebb lesz a körömágy, de a szabadszél is.

Ha nem egyenes a szabadszél, vágd ki a sablont az illesztési félkörnél olyan alakúra, hogy passzoljon.

Rudnay Krisztina
süti beállítások módosítása