Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

Problémás töltés

2009.07.04. 16:30 | Köröm Enciklopédia | 3 komment

Címkék: problémamegoldások

Jelenség: Töltésnél az új anyag alatt látszik az előző lenövés helye

 
A probléma alapja: Nem reszelted teljesen egy szintbe a természetes körömmel a lenövést.
 
A megoldás: Mint amikor egy tippet összereszelsz a körömlemezzel, a töltés előtt is ugyanígy kell tenned a lenövés részénél. Az átmenetnek láthatatlannak kell lennie ahhoz, hogy a töltés után láthatatlan legyen a két rész találkozása. Ha fellevegősödött a műköröm a körömágynál, a levegős részt teljesen le kell reszelned, mielőtt új anyaggal vonnád be, különben nemcsak, hogy a töltés után látszani fognak a levegős rész szélei, hanem újabb felválást eredményeznek.
 
A fellevegősödött részek maradéktalan eltávolítása után készítsd elő a saját köröm felületét úgy, ahogy egyébként is szoktad, majd vond be az új anyaggal.
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr151226571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SarahRose 2009.07.07. 07:15:00

Thanks Rudnay,
Finally, a nail site, where we could collect some REAL info about our REAL problems. As a beginner, its really helpful to me to watch out here. It gave me 2 years practise :) LOL

Köröm Enciklopédia · http://www.harmonyhungary.hu 2009.07.07. 08:43:42

Sarah,
Great to help you. Feel free to ask any question if you have. My professional nail technician team will let you know what you interest. Fell free to posting, and make some professional discuss with my other visitors, who are mostly nail technician.

Kristina Rudnay

viky77 2009.12.09. 19:54:23

@Köröm Enciklopédia Sopron: Szia, szeretném tudni ha sablonnal építettem a körmöt és ha más szinut akarnak ha toltésre jonnek akkor le kell vágni az oreg más szinu kormot és ujra építeni??? Koszi!!!
süti beállítások módosítása