Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

"Ha nem tanulsz, körmös leszel!" - tévhit a szakmánkról

2009.07.08. 13:37 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: tévhitek és igazságok

10. tévhit:

A körömkészítést megtanulni könnyű!

 
Az igazság: Lehet, hogy a körömkészítést könnyű megtanulni. Bárki megtanulhatja? Gyerekjáték? Ezt még a hülye is képes megtanulni?
 
Elsajátítani azt, hogyan készítsünk szép, esztétikus, tartós körömbevonatokat úgy, hogy közben megtartsuk a természetes köröm egészségét és éveken keresztül karban tartsuk úgy, hogy azok mindig szépek és viselhetőek legyenek, NEM KÖNNYŰ. Beosztani a vendégeinket, megfelelni naponta több tíz-húsz ember kívánságainak úgy, hogy saját személyiségünk is teret kapjon - nem könnyű. Gyorsan, pontosan, sokszor extrém körülmények közt kifogástalan körmöket készíteni - bizony, nem gyerekjáték.
 
Különböző oktatásokon, bemutatókon való részvétellel, évek kitartó munkájával, állandó tanulással, gyakorlással, és a tudásszint növelésével érhető el az, hogy egy körmösből profi műkörömépítő váljon.

 

"Nem a gyakorlás tesz mesterré, hanem a MEGFELELŐ gyakorlás az, amitől mesterré válhatsz"

szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr331234171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása