Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

"C" ív építése zselével 2. rész

2009.10.23. 12:38 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: technika top tipek

 

2. szabály
A sablon
 
 
A sablon felhelyezésén nagyon sok múlik.
 
Ahhoz, hogy résmentesen illeszkedve, a köröm tökéletes meghosszabbításaként tudjuk felhelyezni a sablont, mindenekelőtt sok-sok gyakorlat szükséges. Kell még hozzá egy jó formájú és minőségi sablon (sok fajta létezik, általában a professzionális amerikai termékek mellett forgalmazott sablonok mindegyike megfelelő, a legkülönbözőbb formákban kaphatóak). 
 
A sablont a két kezünkkel sodorjuk enyhén ívesre, és ezután helyezzük a körömvég alá. Minél tovább illesztgetjük a sablont a megfelelő pozícióba, annál rosszabb lesz a végeredmény.
 
Ha nem tudjuk megfelelően a köröm alá helyezni a sablont, egy manikűr ollóval nyugodtan vágjunk ki az illesztési félkörből annyit, hogy tökéletesen illeszkedhessen a köröm széleihez is.
 
 
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr211469572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása