Építs KARRIERT körmösként

Translate

Friss topikok

"C" ív építése zselével 4. rész

2009.10.27. 08:54 | Köröm Enciklopédia | Szólj hozzá!

Címkék: technika top tipek

4. szabály

A rózsaszín körömágy
 
 
A rózsaszín zselét sose húzzuk rá a fehér mosolyvonalra. Szorosan építsük hozzá, de ne engedjük ráfolyni és ezzel beárnyékolni az ívét.
 
Ha inkább színtelen zselét használunk a körömágy kitöltésére, nyugodtan ráhúzhatjuk a fehér végekre is, ezeken a területeken vékonyan kenve az anyagot.
 
 
 
A technika: Egy jelentősebb mennyiségű anyagot helyezek a stresszvonalra, közvetlenül a mosolyvonal fölé és finoman elsimítom a szélét az oldalakhoz, az ecsetet 45°-os szögben tartva, úgy, hogy ezeken a területeken egyre vékonyabban fedjen a zselé – az anyag nagyobb részét a köröm közepén tartom. Az ecset szőrét a zselé felületén mozgatva „terelgetem” az anyagot a körömágyhoz, egy vékony margót hagyva a bőrhöz közeli részeknél, majd gyenge nyomást alkalmazva összedolgozom a 2-es zónával.
 
Ahhoz, hogy vékony széleket és magasabb „C” ívet tudj kialakítani, dolgozz úgy, hogy a zselé nagyobb része a 2-es zónában maradjon.
szerintünk: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://akorom.blog.hu/api/trackback/id/tr41478062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása